23 mei 2019

Mooie samenwerking Unie van Marken en Camarate ICT

Sinds januari 2019 is Camarate ICT de vaste ICT-dienstenpartner van de Unie van Marken.

De Unie van Marken had behoefte aan 1 centrale partner die adviseert voor de toekomst en alle werkzaamheden uitvoert voor het dagelijks beheren van de cloud-ICT Infrastructuur en het lokale netwerk en werkplekomgeving.

Met een vast klantteam helpen wij de Unie van Marken in advies bij ICT dagelijkse ICT-coördinatie en vraagstukken, maar wij denken ook mee voor de lange termijn. Wij zorgen met een vaste engineer op locatie ervoor dat alle gebruikers terecht kunnen voor technisch en functionele vraagstukken. Vanaf ons beheercenter in Wognum houden wij tevens dagelijks de online serveromgeving voor Unie van Marken in de gaten. Voor complexere functionele vragen op Office365/SharePoint Online heeft Unie van Marken ook een vaste specialist als aanspreekpunt.

Onze samenwerking kenmerkt zich door korte lijnen, wederzijds begrip en flexibiliteit. Wij zijn voor de Unie van Marken een partner die dichtbij is, mede dankzij onze medewerkers die allen in de regio woonachtig zijn. Mede hierdoor komen positieve krachten vrij voor een optimale samenwerking. Het resultaat is een mooie regionale samenwerking voor de lange termijn.

 

23 mei 2019

Ik heb een vraag

camarate groep

Full Service dienstverlener en Solution provider in ICT, Sourcing, Kennismanagement & Training.

Ja, ik blijf graag op de hoogte!

Nieuws

22 november 2019 Leren, studeren en up 2 date blijven.

8 oktober 2019 Zo doen we dat bij Camarate ICT!

Complete nieuwsoverzicht