Staffing Services

Bedrijven zijn sterk afhankelijk van gemotiveerd en gekwalificeerd personeel. Camarate Groep helpt bedrijven met verschillende personeelsvraagstukken.

Of het nu gaat om uw vaste medewerkers of om flexibele of tijdelijke inzet van personeel, wij beschikken over een sterke recruitment-dienstverlening en de vereiste certificeringen. Tevens beschikken wij over HR consultants die organisaties kunnen helpen met specifieke kennis- of capaciteitsvraagstukken. Onze Dienstverlening is concreet en resultaatgericht. 

Acsens Personeel

Recruitment is de Core business van Acsens. Wij zijn 100% geinteresseerd in mensen en organisaties. Wij geloven in een persoonlijke benadering, staan stil bij de harde maar des te meer bij de zachte criteria, gaan niet over 1 nacht ijs en zien de mensen die wij selecteren als visitekaartje van onze organisatie. Onze kernwaarden zijn: flexible, bevlogen aandacht en uitdagen.

Camarate ICT Staffing

Camarate ICT Staffing voorziet in het leveren van ICT professionals tegen gunstige tarieven voor korte, middellange en lange periode. Onze professionals bezitten veel parate branche- en ICT kennis, zijn in het bezet van de vereiste certificeringen en snel inzetbaar. Wij stellen eigen medewerkers beschikbaar op projectbasis, op het gebied van Consultancy, Ontwerp, Implementatie, Beheer en Training. Onze kennis concentreert zich op Microsoft technologie en producten, en hieraan verwante ICT technologie en tooling. Gedurende een aaneengesloten periode kunt u op fulltime of parttime basis ICT specialisten inhuren die bij u op locatie werkzaamheden en projecten uitvoeren.

Acurate HR Advies

Mensen en organisatie succesvoller maken, dat is waar Acurate HR Advies voor staat. Voor mensen die actief bezig zijn met hun loopbaan zijn onze coaches een klankbord. Voor organisaties met specifieke HR vraagstukken bieden onze consultants een oplossing.

camarate groep

Full Service dienstverlener en Solution provider in ICT, Sourcing, Kennismanagement & Training.

Ja, ik blijf graag op de hoogte!

Nieuws

22 november 2019 Leren, studeren en up 2 date blijven.

8 oktober 2019 Zo doen we dat bij Camarate ICT!

Complete nieuwsoverzicht