ICT Solutions & Services

Bedrijven lopen graag voorop in hun informatie- en communicatietoepassingen. Maar wel met effectieve en voordelige oplossingen. Deze vooruitgang is essentieel voor u om bij te blijven in uw markt en uw doelen te bereiken. Camarate Groep zet haar kennis en ervaring in voor ondernemingen die daardoor beter kunnen reageren op veranderende marktomstandigheden.

Camarate ICT heeft een breed en uitgebalanceerd ICT dienstenaanbod voor middelgrote bedrijven, met als doel om klanten te ontzorgen op het gebied van informative- en communicatietechnologie. Wij maken bedrijven wendbaarder en succesvoller met Microsoft technologie als standaard.

ICT Infra & Cloud Services

Wij combineren het werken in de cloud met toepassingen op locatie, passend bij uw ICT-behoefte. Het gebruiken van cloud-diensten moet efficient zijn en vooral effectief. En dat geldt niet voor alle applicaties. Bovendien wilt u investeringen uit het verleden niet zomaar afschrijven. Samen met u zoeken wij naar een hybride oplossing, waarbij cloud-diensten worden gecombineerd met ICT-oplossingen op locatie.

ICT Managed Services

Besteedt u de ICT-omgeving liever uit, gedeeltelijk of helemaal? Met Camarate Managed Services nemen wij deze zorg uit handen. Met heldere afspraken over benodigde beschikbaarheid en prestaties van uw ICT-diensten, voor een vast bedrag per maand.

Collaboration & Productivity Services

Met Camarate Collaboration & Productivity Services leveren wij specialisme op het gebied van SharePoint en Office 365. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Het delen van kennis zit in ons DNA. Camarate is Microsoft Gold Partner Productivity en Collaboration & Content.

Security Services

Digitalisering, de opkomst van cloud, cybercriminaliteit en bedrijfsspionage maken beveiligen van uw bedrijfsprocessen complex en kostbaar. Daarnaast leggen deze ontwikkelingen druk op de continuiteit van uw onderneming. Bovendien moet informative continu beschikbaar zijn voor medewerkers en klanten. Met de IT Security diensten van Camarate is uw organisatie optimal beveiligd en is de continuiteit gewaarborgd.

 

camarate groep

Full Service dienstverlener en Solution provider in ICT, Sourcing, Kennismanagement & Training.

Ja, ik blijf graag op de hoogte!

Nieuws

22 november 2019 Leren, studeren en up 2 date blijven.

8 oktober 2019 Zo doen we dat bij Camarate ICT!

Complete nieuwsoverzicht